Corona

Update i.v.m. het Coronavirus

 

Ontbijtservice Ontbijt Aan Huis blijft gewoon geopend en alle bestellingen (ontbijt, lunch & zakelijke orders) worden gewoon geleverd en met net zoveel zorg klaargemaakt als altijd.

 

De maatregelen

Ontbijtservice Ontbijt Aan Huis heeft omtrent het corona virus en de nieuwe ontwikkelingen wel (extra) maatregelen getroffen tijdens het bezorgen van de bestellingen;

Personeel dat onder andere verkoudheidsverschijnselen vertoont komt niet naar het werk, en mag ook niet in aanraking komen met de versproducten en de bereiding van uw ontbijt en/of lunch.

Verder zijn extra maatregelen genomen op het gebied van hygiëne; zo worden de werkplekken extra vaak gedesinfecteerd, word er streng gecontroleerd op het extra vaak wassen van de handen en hebben wij het beleid op het dragen en verschonen van handschoenen en haarnetjes extra aangescherpt.

Tijdens het bezorgen van uw ontbijt hebben wij ook extra maatregelen moeten nemen;

De bezorgers van onze Ontbijtservice maken geen fysiek contact tijdens het bezorgen. Is het voorlopig niet meer mogelijk om uw bestelling (contant) aan de deur te voldoen en moeten ook de bezorgers van Ontbijtservice Ontbijt Aan Huis extra en een gepaste afstand bewaren tijdens het overhandigen van uw ontbijt. Helaas mogen wij het ontbijt ook niet meer binnen voor u neer en/of klaarzetten, en vind de levering voor de deur plaats. 

Alle bezorgauto’s van onze Ontbijtservice zijn uitgerust met desinfecterende hand-gel en wegwerphandschoenen. Verder worden alle auto’s bij terugkomst extra schoongemaakt.

Uiteraard sturen wij geen medewerker met (milde) ziekteverschijnselen op pad om uw ontbijt te bezorgen.

 

Het goede nieuws

Ondanks bovenstaande maatregelen is het gelukkig voor u en ons, nog steeds mogelijk om een heerlijk ontbijt aan huis te laten bezorgen. Zeker in deze onzekere tijden, en in tijden dat het niet zo eenvoudig is om even fysiek langs te gaan bij degene wie u wenst te verrassen, is de service van Ontbijtservice Ontbijt aan Huis een welkome oplossing!

Wij zijn blij dat we voor zoveel (extra) mensen de laatste dagen klaar hebben mogen staan, en hun geliefde, vrienden, en of jarige een heerlijk ontbijt mochten overhandigen, ondanks dat het voor ons ook extreem bijzondere en rare tijden zijn.

 

Update(s) i.v.m. het Coronavirus

Net als een ieder ander hebben wij geen idee hoe de toekomst eruit ziet voor onze Ontbijtservice. Wij volgen al het nieuws natuurlijk nauwlettend. Mochten er vanuit het RIVM wijzigingen en of nieuwe maatregelen worden genomen, dan zullen wij dat hier, op onze website en natuurlijk aan de klanten van onze Ontbijtservice laten weten.

Mocht het zo zijn dat wij vanuit overheidsmaatregelen en of op het advies van het RIVM onze bezorging moeten stopzetten, dan zullen wij alle klanten wie een bestelling bij onze websites hebben gedaan, natuurlijk zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen, en samen en per bestelling kijken naar een passende oplossing.

 

Speciale actie

Mocht u het toch niet aandurven om een ontbijt te laten bezorgen? Dan begrijpen wij dat natuurlijk heel goed. Wilt u toch een cadeautje geven, dan zijn onze cadeaubonnen een zeer goed alternatief. De cadeaubonnen versturen wij dagelijks per post of email, en worden direct na betaling verzendklaar gemaakt.

Omdat wij begrijpen dat een cadeaubon misschien minder leuk is, dan een verrassingsontbijt op uw verjaardag, doen wij er een gratis wenskaart bij waarop u een persoonlijke boodschap kunt schrijven, welke wij samen met de cadeaubon zullen verzenden.

 

Houd (afstand) van elkaar!

Met deze woorden willen wij graag dit bericht afsluiten, want gezond blijven is voor dit moment natuurlijk het aller belangrijkste. Mochten wij weer nieuws te melden hebben, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk aanvullen op deze pagina. Op dit moment is er voor onze klanten en toekomstige klanten gelukkig nog weinig aan de hand, en leven wij de extra voorzorgmaatregelen strikt na. Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust en het liefst per email (info@ontbijtaanhuis.eu).

ZORG VOOR ELKAAR!

#zorgvoorelkaar #helpelkaarzoveelmogelijk #anderhalvemeterafstand #blijfthuis

Winkelwagen
0
× Kan ik je helpen??